STOBBENBOOR

 

 

STOBBENBOREN,
Op een eenvoudige, snel- en veilige manier stobben verwijderen.
 

Voor het stobbenboren maken wij Loonbedrijf en Grondverzetbedrijf Koonstra gebruik van een Rotop stobbenboor dit in plaats van het traditionele stobbenfrezen ( stobben frezen ). Deze unieke stobbenboor kan op een eenvoudige, snel- en veilige manier stobben verwijderen. Een machine die het openbreken van voetpaden of bestratingen overbodig maakt.


Stobbenboren met Rotop stobbenboor , 2011, Loonbedrijf & Grondverzetbedrijf Koonstra, Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart.hardenberg dalfsen overijssel


Bij het versnijden van de stobben wordt het hout langzaam naar boven gestuurd, en vermengd zich niet met de grond en kan daardoor gemakkelijk worden verzameld om te worden afgevoerd. Deze stobbenboor kan boren tot een diepte van 70cm.

Stobbenboren met stobbenboor, 2011, Loonbedrijf & Grondverzetbedrijf Koonstra, Ommen , Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart hardenberg, dalfsen, overijssel   Stobbenboren met stobbenboor, 2011, Loonbedrijf & Grondverzetbedrijf Koonstra, Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart

Deze stobbenboor produceert zeer weinig omgevingslawaai en de kans op wegspringende stukken is zeer klein. Doordat het stobbenboren gebeurt met een minikraan is het mogelijk om op locaties te werken met een beperkte toegang- en/of werkruimte.
Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.
Loonbedrijf & Grondverzetbedrijf Koonstra, 0523-656584 of mail info@koonstra.eu   

 
Loonbedrijf & Grondverzetbedrijf Koonstra, Ommen, Balkbrug, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Dalfsen, Hardenberg, Zwolle, Overijssel.